На Харківщині через російський "шахед" спалахнула лісова пожежа: вогонь охопив 3 га

На Харківщині через російський

Пожежа у лісовому масиві спалахнула через атаку росіян у ніч проти 30 вересня на Харківщині. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його даними, вночі у понеділок під час атаки "шахедів" у Богодухівському районі Харківщини загорілася лісова підстилка. Вогонь охопив кілька гектарів.

"30 вересня 05:13 Богодухівський р-н Краснокутська ТГ. Внаслідок удару БПЛА "Шахед" горіла лісова підстилка на площі 3 га", - зазначив Синєгубов.

Крім того, вдень 29 вересня у Циркунівській громаді також була зафіксована пожежа.

"Харківський р-н, Циркунівська ТГ, с. Р. Тишки. Внаслідок обстрілу горіла трава на площі 2 га", - додав очільник Харківщини.

Варто зауважити, що за минулу добу російські окупанти поранили чотирьох осіб на Харківщині - 25-річного чоловіка та жінку 85 років у Ізюмському районі, а також двох жінок 59 та 49 років у Богодухівському районі.

Як повідомляли "Ми-Україна", армія російської федерації у неділю, 29 вересня, завдала понад 10 ударів з важкої артилерії та дронами по Нікопольському району, загинула жінка, поранений чоловік. 

Головне