На Харківщині 83-річний чоловік розбещував школярок

На Харківщині 83-річний чоловік розбещував школярок

На Харківщині правоохоронці затримали 83-річного викладача пішохідного туризму, який розбещував неповнолітніх. Про це повідомляє очільник слідчого управління ГУНП у Харківській області Сергій Болвінов.

Відомо, що пенсіонер, який викладав у гуртку та був двірником в одному з ліцеїв області, чіплявся до дівчат під час занять.

“На початку навчального року 2021-2022 чоловік розбещував 11-річних школярок, які записалися до нього на гурток”, - йдеться в повідомленні.

Одна із школярок Шарівського ліцею повідомила в поліцію про розбещування зі сторони викладача, дві однокласниці підтвердили інформацію.

“Історія виплила назовні лише коли одна з дівчаток таки наважилася розповісти своїй мамі. Розповідь дитини шокує та обурює. Дівчинка каже, що під час занять керівник гуртка гладив руками її груди, сідниці та статеві органи. Вона намагалася пручатися, вириватися, але педофіл завжди робив це, коли одягав дітей у туристичне спорядження, та маскував свої збочення під допомогу”, - зазначив Болвінов.

Він додав, що чоловік вчиняв сексуальне насильство над дітьми неодноразово та умисно.

Зазначається, що поліція Харківської області оголосила про підозру керівнику гуртка за ч. 3 та ч. 6. ст. 153 (сексуальне насильство щодо неповнолітніх).

Нагадаємо, що у Києві поліцейські викрили чоловіка, який розбещував малолітніх та продавав за кордон дитячу порнографію. За час його дій постраждали понад 200 неповнолітніх дівчат.

Як писав "Ми-Україна" раніше, в Київській області спортивний тренер розбещував свою 11-річну вихованицю.

Головне