На Камчатці знайшли зниклий вертоліт Мі-8: всі 22 людини на борту загинули (відео)

На Камчатці знайшли зниклий вертоліт Мі-8: всі 22 людини на борту загинули (відео)

На Камчатці - віддаленому півострові на Далекому Сході рф - 31 серпня зник з радарів вертоліт Мі-8 з 22 особами на борту, переважно туристами. Сьогодні екстрені служби виявили його місцезнаходження, пишуть росЗМІ.

За попередніми даними, транспортний засіб зазнав катастрофи. 

"Всі, хто перебував на борту зниклого на Камчатці гелікоптеру попередньо загинули", - інформує російське видання "РІА Новості".

Як відомо, на борту вертольота знаходилися 19 пасажирів і три члени екіпажу. Він підібрав пасажирів у районі стародавнього вулкана Вачкажець, відомого своїми дикими ландшафтами. Медіа пишуть, що зв'язок з вертольотом було втрачено майже одразу після зльоту. Примітно, що екіпаж не повідомляв про будь-які технічні проблеми перед зникненням.

Пошукові групи на вертольотах працювали всю ніч, зосередивши увагу на річковій долині, над якою мав пролітати Мі-8. Ситуацію ускладнювала погана видимість у районі. 

Російський "Інтерфакс" від власних джерел дізнався, що аварія могла статись через помилку пілотів. 

"Пріоритетною версією розглядається помилка пілотування в складних метеоумовах. У тумані пілот міг не помітити сопку і зачепити її схил", - зазначає видання. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, росія вночі 1 вересня зазнала масштабної атаки безпілотників, яка охопила 15 регіонів країни. Невідомі дрони долетіли навіть до Московського НПЗ в Капотні. 
 
 

 

Головне