На Івано-Франківщині затримали трьох чоловіків за напад на військового

На Івано-Франківщині затримали трьох чоловіків за напад на військового

Поліцейські Івано-Франківського районного управління поліції затримали трьох чоловіків, підозрюваних у нападі на військовослужбовця. Інцидент стався в центрі Івано-Франківська. Один з випадкових свідків конфлікту звернувся до поліції.

Про це повідомила поліція Івано-Франківської області у Facebook.

Згідно з повідомленням правоохоронців, 40-річний військовий, який проживає в Івано-Франківську, був знайдений за місцем проживання та доставлений до медичного закладу з численними забоями голови та тіла. Окрім нього, постраждав також випадковий перехожий, який намагався втрутитися у бійку. Обидва постраждалі отримали медичну допомогу.

Правоохоронці встановили особи правопорушників: це троє жителів Івано-Франківської територіальної громади у віці 26, 21 і 17 років. Відомо, що 26-річний чоловік раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майновий злочин.

“З’ясували, що в середмісті Івано-Франківська вони відпочивали та вживали спиртні напої. До них підійшов військовий та попросив кошти на власні потреби. Та на таке прохання молодики відреагували агресивно. Між ними та учасником бойових дій виник словесний конфлікт, який переріс у бійку”, - йдеться у дописі.

Фігуранти вже зізналися у скоєному та отримали підозру за ч. 2 ст. 296 (Хуліганство, вчинене групою осіб) Кримінального кодексу України. Правопорушення карається терміном до чотирьох років позбавлення волі.

Як писав "Ми-Україна" раніше, у справі про побиття ветерана в Смілі з'явились нові подробиці. Правоохоронці повідомили про підозру ще одному фігуранту за хуліганські дії.

Головне