На Івано-Франківщині сталася масштабна ДТП: постраждали сім осіб, зокрема п'ятеро дітей

На Івано-Франківщині сталася масштабна ДТП: постраждали сім осіб, зокрема п'ятеро дітей

У Івано-Франківській області сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода, в якій постраждали п'ятеро дітей. Про це повідомили у пресцентрі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За даними рятувальників, вдень 26 жовтня на автодорозі у селі Черче відбулося зіткнення легкового автомобіля та мікроавтобуса. Внаслідок аварії постраждали семеро людей, зокрема п'ятеро дітей.

"Подія сталася сьогодні, на автодорозі у селі Черче за участю легкового автомобіля та мікроавтобуса. Внаслідок ДТП 7 осіб травмовано, у тому числі 5 дітей.

На місці події працівники Служби порятунку деблокували 1 людину з мікроавтобуса та надали домедичну допомогу дитині. Також рятувальники запобігли виникненню пожежі", - йдеться у повідомленні.

Також у ДСНС наголосили, що на місці аварії працюють співробітники правоохоронних органів, які встановлюють причина та деталі ДТП.

Як повідомляли "Ми-Україна", у центрі Києва водій автомобіля Toyota Avensis не впорався з керування, вилетів на тротуар і збив двох осіб, що перебували на зупинці громадського транспорту.

Головне