На Херсонщині останніми днями зменшилася кількість обстрілів, - ОВА

На Херсонщині останніми днями зменшилася кількість обстрілів, - ОВА

Упродовж останніх п'яти днів зафіксоване суттєве скорочення обстрілів Херсонщини. В середньому за добу їхня кількість зменшилася з 500-600 до 200-250 разів, розповів в ефірі "Ми-Україна" речник Херсонської ОВА Олександр Толоконніков.

"З’явилися такі дні, коли немає у нас жертв та поранених, тому що наші Збройні Сили дуже гарно відпрацьовують по позиціях ворога. У них дуже багато поранених, вони весь час розгортають нові і нові польові шпиталі, на лівому березі вони переобладнують лікарні під військові, їдуть лікар із росії", - повідомив речник Херсонської ОВА.

Як відомо, вночі жителі звільненої Херсонщини чули вибухи, росіяни запустили по регіону "шахеди". Також гучно було і в самому обласному центрі, з окупованого лівого берега противник обстрілював Херсон з артилерії. Крім того, минулої доби окупанти завдали авіаударів по Зміївці, влучили у фермерське господарство та приміщення шкільного спортзалу. Обійшлося без загиблих та поранених.

Як писав "Ми-Україна" раніше, речник української добровольчої армії Південь Сергій Братчук пояснив, що руйнації в Одесі, а саме в історичній частині міста, не прибиратимуть до закінчення роботи відповідних міжнародних організацій, які мають всі злочини зафіксувати.

Головне