На Херсонщині окупанти заявили про "відведення" військ

На Херсонщині окупанти заявили про

Російські загарбники в тимчасово окупованій Каховці та інших населених пунктах Херсонської області розповсюджували фейки. Розповідають про нібито "відведення" військ з цих територій. Такими діями вороги намагались виявити проукраїнських людей. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр. заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Російські загарбники відключили людей від інтернету, а потім їздили вулицями зі спеціальним електронним обладнанням для виявлення роботи передавачів інформації..

Поки окупанти демонстративно переміщали техніку, ворожі агенти провокували людей на вільне висловлювання та передавали інформацію про них до так званих "правоохоронців".

"Так, у місті Каховка та інших населених пунктах Херсонської області противник поширював фейки про відведення окупаційних військ та проводив демонстраційні дії так званого масового переміщення військової техніки. В цей час ворожі агенти провокували людей на вільне висловлювання та передавали інформацію про них до окупаційних так званих "правоохоронних органів", - повідомила заступниця.

Як писав “Ми-Україна” раніше, у Миколаєві та області в цьому році пляжного сезону не буде. Втім, влада розробить план підготовки до відкритого сезону на наступний рік, розповіли в місцевій ОВА.

Головне