На Херсонщині на російській міні підірвалися троє вибухотехніків, – ОВА

На Херсонщині на російській міні підірвалися троє вибухотехніків, – ОВА

У Херсонській області на російській міні підірвалися троє вибухотехніків. Вони є саперами організації "The HALO Trust".

Про це повідомив начальник Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у своєму Telegram-каналі.

"На Херсонщині на російській міні підірвалися троє вибухотехніків. Це сапери організації "The HALO Trust", що займається гуманітарним розмінуванням області", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, 24-річний хлопець отримав важкі поранення голови та шиї. Наразі його оперують. Лікарі роблять все можливе, аби врятувати життя потерпілого.

Ще двоє чоловіків, 32 та 31 років, дістали уламкові поранення. Їм також надають медичну допомогу.

Нагадаємо, у Чернігівській області в понеділок, 28 серпня, легковий автомобіль підірвався на міні. У результаті загинуло двоє людей. Правоохоронці отримали повідомлення, що близько 19-ї години. У Чернігівському районі підірвався легковий цивільний автомобіль. На місце трагеії оперативно прибула група реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група і вибухотехніки обласної поліції.

“На лісовій дорозі автомобіль підірвався на міні. За кермом перебував співробітник Управління патрульної поліції в Чернігівській області Департаменту патрульної поліції”, – йдеться в повідомленні поліції.

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, спеціалісти виявили та знешкодили у Херсонській області російську ракету “Точка-У”. За даними МВС, ракету, що не здетонувала, знайшли у полі неподалік від населеного пункту. Також у відомстві зазначили, що знайдена ракета є частиною радянського зразка “Точка-У” з бойовою частиною у вигляді модифікованої авіаційної бомби. 

Головне