На Харківщині внаслідок удару рф загинули двоє мирних жителів, ще двоє - отримали поранення

На Харківщині внаслідок удару рф загинули двоє мирних жителів, ще двоє - отримали поранення

У суботу вранці, 16 вересня, російські окупанти здійснили обстріл села Петропавлівка та Стрілеча, а також селища Козача Лопань у Харківській області, в результаті чого загинули двоє мирних жителів і ще двоє отримали поранення. Про це повідомили у Харківській обласній прокуратурі.

"16 вересня близько 11:00 окупанти обстріляли с. Петропавлівка Куп’янського району. Попередньо, з артилерії. Пошкоджено автомобіль, отримав поранення 23-річний цивільний чоловік. На місці працюють прокурори, слідчі поліції та вибухотехніки. 

Приблизно об 11 ворог також обстріляв смт Козача Лопань. Пошкоджено житлові будинки та кіоски", - йдеться у повідомленні.

Також за даними прокуратури окупанти вдарили з ПТКР по околицях села Стрілеча. 

"Станом на зараз відомо про двох загиблих - чоловік та жінка. Також отримав поранення 73-річний цивільний чоловік", - зазначили у відомстві.

За фактами ворожих обстрілів за процесуального керівництва Куп’янської та Дергачівської окружних прокуратур Харківської області розпочато досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Як повідомляли "Ми-Україна", в Херсонській області внаслідок ворожого обстрілу загинула дитина, ще шість осіб отримали поранення. 

Головне