На фронті загинув військовий фотограф Арсен Федосенко

На фронті загинув військовий фотограф Арсен Федосенко

На фронті внаслідок важкого поранення загинув військовий фотограф Арсен Федосенко. Про це повідомили друзі та побратими фотографа. 

"Не стало нашого Арсена Федосенка… Друг, колега, дуже ціннісна людина… Немає слів, щоб описати біль та розпач від цієї втрати… Лише 9 днів тому ми бачились на Книжковому Арсеналі, де Арсен розповідав мені про проєкт СтратКому, який вони з колегами робили для цієї події “Історії тих, хто обрав боротьбу”, - написав товариш загиблого, власник порталу Uwines Сергій Клімов.

Колишній народний депутат Борислав Береза розповів, що Арсен Федосенко був дуже талановитою людиною і майстром своєї справи.

“Він усміхався і робив фото. На нулі. Військовий фотограф завжди ризикує життям, щоб ми побачили більше. Багато фотокарток, які ви бачили у стрічці СтратКому – це його роботи. Він показував усім нам обличчя українських героїв у пікселі. Він був… Страшне слово “був”. Русня вбила його. КАБи”, – написав Береза.

Нагадаємо, що на Харківському напрямку загинув доброволець із Білорусі. Це вже 63-й загиблий на війні в Україні білорус. 

Як інформував "Ми-Україна" раніше, з початку війни у 2014 році орупанти вбили понад 800 українських дітей, а з початку повномасштабного вторгнення в Україні загинула щонайменше 551 дитина.

Головне