На фронті загинула бойова медикиня "Троя"

На фронті загинула бойова медикиня

Під час евакуації поранених на Донеччині 18 березня загинула бойова медикиня 1-го стрілецького батальйону 67-ї окремої механізованої бригади Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" Анастасія Мар'янчук, відома під позивним "Троя".

Про це повідомили в соцмережах.

Анастасія була у віці 22 років і навчалася в Інституті філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У перший рік повного вторгнення вона взяла академічну відпустку і стала захищати Україну, заявили в університеті.

Дівчина приєдналася до Добровольчого українського корпусу "Правий сектор" і згодом стала медичною працівницею 1-го стрілецького батальйону 67-ї окремої механізованої бригади ДУК.

"В мене просто не вистачає слів! Серце рветься! Пишався тобою! Ти була прикладом для багатьох! Ти була справжньою! Не вберегли...Честь!", - написав військовий Кость Петрович.

19 березня Іван Фесенюк, майстер спорту з кікбоксингу та фанат київського ФК “Динамо”, загинув на фронті у віці 30 років.  Іван був вболівальником “Динамо” і представником фанатської фірми Capitals. До повномасштабного вторгнення він активно займався фізичним розвитком української молоді і представників трибуни — зокрема, був майстром спорту з кікбоксингу.

Раніше стало відомо про те, що в боях за Україну загинули двоє грузинських бійців - Нодар Насіров та Георгій Гогіашвілі. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, Україна отримала від Єврокомісії перший транш у розмірі €4,5 млрд.

Головне