На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

На фронті за добу відбулося 95 бойових зіткнень

Протягом минулої доби, 15 лютого, на фронті відбулося 95 бойових зіткнення. Українські військові відбили російські атаки на низці напрямків і завдали ударів по об'єктах росіян. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

На Сіверському та Слобожанському напрямках противник зберігає військову присутність у прикордонних районах.

На Куп’янському напрямку нашими захисниками відбито три атаки ворога.

На Лиманському напрямку українські воїни відбили шість атак противника.

На Бахмутському напрямку Силами оборони відбито 10 атак противника.

На Авдіївському напрямку Сили оборони протягом минулої доби відбили 28 атак ворога в районах Авдіївки, Ласточкиного та ще п'ять атак неподалік Первомайського та Невельського Донецької області. 

На Мар’їнському напрямку українські воїни продовжують стримувати противника поблизу Красногорівки, Георгіївки, Побєди та Новомихайлівки  Донецької області, де відбито 34 атаки.

На Новопавлівському напрямку нашими захисниками відбито три атаки ворога південніше Пречистівки та в районі Старомайорського Донецької області.

На Херсонському напрямку Сили оборони надалі продовжують утримання позицій, протягом минулої доби противник здійснив три безуспішні штурми.

Протягом минулої росія завдала 34 ракетних і 85 авіаційних ударів, здійснила 114 обстрілів із реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ і населених пунктах.

Як писали "Ми-Україна" раніше, росія з початку повномасштабного вторгнення, 24 лютого 2022 року, втратила 400 300 своїх солдатів у війні проти України. За 15 лютого Сили оборони знищили 1210 окупантів. Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України.

Головне