На фронті за добу було 58 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбили 32 атаки ворога

На фронті за добу було 58 бойових зіткнень, на авдіївському напрямку відбили 32 атаки ворога

На фронті протягом минулої доби відбулося 58 бойових зіткнень. На авдіївському напрямку Сили оборони відбили 32 атаки ворога. Про це повідомляють у Генштабі Збройних сил України.

На Куп’янському напрямку українські захисники відбили три атаки війська рф в районі Синьківки та східніше Петропавлівки  Харківської області.

На Бахмутському напрямку українські воїни відбили чотири атаки окупантів рф.

На Авдіївському напрямку Сили оборони протягом минулої доби відбили 13 атак біля Новобахмутівки, Степового, Авдіївки та ще 19 атак в районах Сєверного, Первомайського та Невельського Донецької області.

На Мар’їнському напрямку відбили 14 атак.

На Херсонському напрямку росіяни здійснили дев'ять безуспішних штурмових дій.

Під артилерійським вогнем опинилися близько 110 населених пунктів.

Заналом військо окупантів завдало сім ракетних та 58 авіаційних ударів, здійснило 57 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

Нагадаємо, окупанти вдарили ракетами по центру Курахового, зруйнували дитсадок, школу, профілакторій і кав'ярню. Про це повідомив начальник Донецької ОВА Вадим Філашкін.

Внаслідок обстрілу зруйновано дитсадок, школу, профілакторій і кав'ярню. Крім того, пошкоджено численні багатоповерхівки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, збройні сили україни за 3 січня на Херсонщині знищили три ворожі гармати та комплекс ППО "Стріла-10". Про це у ефірі "Єдиного марафону" на каналі "Ми-Україна" повідомила керівниця пресцентру сил оборони півдня Наталя Гуменюк. 

Крім того, захисники Україні ліквідували близько 50 російських окупантів, а також автобронетанкову техніку.

Головне