На фронті відбулося понад 35 бойових зіткнень за добу

На фронті відбулося понад 35 бойових зіткнень за добу

Вночі армія рф завдала удару іранськими ударними БпЛА типу Shahed по Україні. Інформація щодо наслідків уточнюється. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ зранку 25 липня. На фронті відбулося понад 35 бойових зіткнень за добу.

24 липня окупанти рф завдали одного ракетного та 72 авіаційних удари, здійснили понад 50 обстрілів із реактивних систем залпового вогню. Є загиблі та поранені з цивільного населення, серед них є діти.

Руйнувань зазнала цивільна іфнраструктура, також портова інфраструктура та пункти зберігання зерна на півдні України.

На Запорізькому та Херсонському напрямках росіяни намагаються не допустити подальшого просування Сил оборони. Артилерійських обстрілів зазнали понад 35 населених пунктів.

На Мелітопольському та Бердянському напрямках ЗСУ продовжують контрнаступ та закріплюються на позиціях.

На Шахтарському напрямку рф не мали успіху районі Рівнополя Донецької області. Здійснили обстріли понад 10 населених пунктів.

На Мар’їнському напрямку Сили оборони продовжують стримувати наступ російських військ. Обстрілів зазнали 10 населених пунктів.

На Бахмутському напрямку українські захисники мали успіх та відбили атаки ворога. Від обстрілів постраждали 10 наслених пунктів.

На Сіверському та Слобожанському напрямках військо рф завдало авіаційних ударів. Здійснило мінометні та артилерійські обстріли понад 30 населених пунктів.

Як писав “Ми-Україна” раніше, російське окупаційне військо здійснило шостий авіаудар по Києву в липні. Для атаки столиці ворог застосував дрони-камікадзе іранського виробництва типу Shahed.

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.