На фронті від початку доби відбулися 84 боєзіткнення, найгарячіше - на двох напрямках

На фронті від початку доби відбулися 84 боєзіткнення, найгарячіше - на двох напрямках

Українські захисники ведуть активні бої з російськими загарбниками на кількох напрямках фронту. Попри значні втрати, ворог продовжує спроби прорвати українську оборону. Про це повідомили у Генштабі ЗСУ.

Найінтенсивніші бої точаться на Курахівському напрямку, де окупанти здійснили 19 невдалих атак поблизу населених пунктів Новоселидівка, Новодмитрівка, Курахівка, Максимільянівка, Антонівка, Курахове та Катеринівка. Ще дві атаки тривають.

На Покровському напрямку зафіксовано 15 ворожих спроб прорвати оборону в районах Миролюбівки, Променя, Крутого Яру та Селидового. Українські воїни успішно відбили десять з них.

Активні бойові дії тривають також на Куп'янському напрямку, де противник здійснив 13 атак на позиції ЗСУ в районах Кіндрашівки, Синьківки, Колісниківки та інших населених пунктів. Шість боїв все ще тривають.

Ворог активно застосовує авіацію, завдаючи ударів керованими авіабомбами. Зокрема, на Сумщині зафіксовано 12 таких ударів по районах Степного, Біловодів, Басівки та Юнаківки. У районі Малої Токмачки на Гуляйпільському напрямку ворог скинув 12 керованих авіабомб, а по Білогір'ю завдав удару 40 некерованими авіаракетами.

Також під артилерійським вогнем опинилися населені пункти Чернігівської та Сумської областей.

Незважаючи на постійні атаки противника, українські захисники стійко тримають оборону та контролюють ситуацію на всіх напрямках.

Нагадаємо, ради Безпеки ООН за вимогою Ірану, у понеділок, 28 жовтня, проведе позачергове засідання , аби обговорити нещодавні авіаудари, здійснені Ізраїлем по території Ірану.

Як писали "Ми-Україна" раніше, між селами Мочулки та Деражне Рівненської області сталася аварія за участю автомобіля Volkswagen LT. Внаслідок ДТП травми отримали троє людей - 33-річна жінка та двоє її дітей, одне з яких немовля, а іншому дев'ять років. 

Головне