На “фестиваль” у Ростові зібралися пропагандисти з ТОТ, - ЦНС

На “фестиваль” у Ростові зібралися пропагандисти з ТОТ, - ЦНС

Окупанти в Ростові-на-Дону в росії організували фестиваль для пропагандистів, зібраних з тимчасово окупованих регіонів Донеччини, Луганщини, Запоріжжя та Херсонщини, більшість із яких ніколи не мали досвіду журналістської діяльності.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

На цьому заході, що проходить за фінансування фонду російського диктатора Володимира Путіна, окупанти намагаються навчити учасників основам пропаганди та об’єднати їхнє повідомлення у створених псевдомедіа. Учасники фестивалю, які стали “журналістами” під час окупації, переважно є молодими людьми, які шукали легкого заробітку і слави.

Центр національного спротиву зазначає, що всі пропагандисти, які підтримують кремлівську політику, несуть таку ж відповідальність за війну та геноцид, як і солдати збройних сил рф.

Нагадаємо, російські пропагандисти розповсюджують інформацію про нібито зникнення 152-ї окремої єгерської бригади Збройних Сил України разом із командиром під час боїв на Покровському напрямку. Ця інфрмація є неправдивою.

Як писали “Ми-Україна” раніше, українці зможуть вже наступного року отримувати товари з Amazon та інших великих маркетплейсів. Національний поштовий оператор АТ “Укрпошта” планує укласти угоду з USPS - поштовою службою США.

Головне