На Донеччинні загинув фотограф-доброволець з Лос-Анджелесу Володимир Миронюк

На Донеччинні загинув фотограф-доброволець з Лос-Анджелесу Володимир Миронюк

На Донеччині загинув 59-річний фотограф із Лос-Анджелеса Володимир Миронюк. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив журналіст Юрій Бутусов.

Відомо, що останній найризикованіший фоторепортаж чоловік зробив у бою під Курдюмівкою Бахмутського району.

“Герой-фотограф Володимир Миронюк загинув на передових позиціях під Курдюмівкою з фотоапаратом у руках, з кадрами останнього, найризикованішого репортажу”, - написав Бутусов.

Зазначається, що фотограф зробив репортаж кілька днів тому на позиції української піхоти, коли російські окупанти вчергове атакували територію України.

“Описати його особистість дуже непросто. Українець, громадянин США, в Америці він працював багато років водієм-далекобійником. В Україну він приїхав надовго, коли почався Майдан. Він не був професійним журналістом. Він не був професійним фотографом. Він не був професійним солдатом. Але його вражаючі фотографії бачили багато людей, і щоб робити таке там, де він був на фронті, треба мати серце та витривалість воїна”, - додав журналіст.

Зазначається, що тіло Миронюка не могли забрати три дні через постійні обстріли армії рф.

Нагадаємо, що бою за Україну загинув український захисник 3 окремої штурмової бригади з позивним “Фарш”. 

Як писав “Ми-Україна” раніше, внаслідок обстрілу Херсона загинув колишній співробітник Державної служби України з надзвичайних ситуацій Дмитро Сидоренко. Він віддав службі 27 років.

Головне