На Донеччині рота "Ахіллес" знищила російської техніки на два мільйони доларів

На Донеччині рота

У Донецькій області бійці за допомогою дронів з нічною оптикою знищили ворожі броньовану ремонтно-евакуаційну машину та бойову машину піхоти з екіпажем і десантом.

Про це Генеральний штаб Збройних сил України повідомив і опублікував відповідне відео.

На Донеччині рота ударних безпілотних авіаційних комплексів (РУБпАК) ”Ахіллес” 92-ї ОШБр ім. кошового отамана Івана Сірка успішно застосувала дрони з нічною оптикою по ворожій техніці, знищивши БМП-2 і БРЕМ та пошкодивши БТР-80, ідеться у повідомленні.

Знищений БМП-2 був озброєний автоматичною гарматою калібру 30 мм та ПТРК “Фагот” та складався із трьох осіб екіпажу та восьми десантників.

Як відомо, у ніч на 13 вересня українські захисники завдали ураження по російських кораблях у Севастополі. За оцінкою британського Міноборони, ВДК “Мінськ” “майже напевно був функціонально зруйнований”, а підводний човен “Ростов-на-Дону”, “швидше за все, зазнав катастрофічних ушкоджень”. У ССО розкрили деталі спецоперації.

Секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов наголосив, що скільки б окупанти не галасували стосовно обстрілів удари по Криму будуть продовжуватися. Він наголосив, що український півострів у будь-якому разі буде визволений тим способом, “який ми вважаємо за необхідне”.

Як писав “Ми-Україна” раніше, в ОК “Південь” повідомили про знищення майже 20 окупантів, трьох човнів та п’яти великокаліберних гармат за добу.

Головне