На Донеччині загинули чотири людини від російських обстрілів

На Донеччині загинули чотири людини від російських обстрілів

Через російські обстріли півночі Донецької області загинули чотири людини, четверо людей поранені — серед них дитина. Про це повідомив голова ОВА Вадим Філашкін.

"Зранку росіяни скинули на Костянтинівку керовану авіабомбу – загинула людина загинула і одна поранена. Повністю зруйновано будинок, ще три пошкоджені", – написав він у телеграмі.

За його словами, також вдень сили рф обстріляли касетними боєприпасами Розкішне Іллінівської громади – загинули троє людей, троє поранені. 

Серед поранених 14-річний хлопець, якого з мінно-вибуховими травмами і осколковими пораненнями доставили до лікарні. У Розкішному пошкоджені чотири домогосподарства, два автомобілі й газопровід.

Донецька обласна прокуратура почала досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, вища рада правосуддя звільнила суддю Макарівського суду Олексія Тандира, який збив насмерть нацгвардійця на блокпосту в Києві. Про це повідомляє Центр протидії корупції.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у Києві та Київській області 20 червня очікуються сильні пориви вітру. Про це повідомляє Український гідрометцентр у Facebook.

Зокрема, в західних та північних областях передбачаються пориви вітру, а в окремих районах центральних, південних та східних областей - град та шквали швидкістю 15-20 м/с.

Головне