На Донеччині за минулу добу внаслідок атак рф загинули чотири людини, серед них діти

На Донеччині за минулу добу внаслідок атак рф загинули чотири людини, серед них діти

Донецька обласна прокуратура повідомляє про трагічні наслідки російських обстрілів у регіоні 21 жовтня. Внаслідок ворожих атак загинули чотири мирні жителі, у тому числі двоє дітей, ще п'ятеро осіб отримали поранення. Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

У Новоукраїнці Покровського району від удару двох дронів-камікадзе "Shahed" загинула 14-річна дівчина, а 29-річна жінка отримала переломи та опіки. Пізніше, близько опівночі, внаслідок авіаудару по Янтарному Курахівської громади загинули 64-річна жінка та 11-річний хлопчик, також поранення отримав 68-річний чоловік.

За інформацією голови Донецької ОВА Вадима Філашкіна, жертви також зафіксовані в Мирнограді та Кураховому. Він наголосив, що статистика жертв подана без урахування тимчасово окупованих Маріуполя та Волновахи.

Обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, міністр оборони Франції Себастьян Лекорню виступив з пропозицією щодо розміщення неядерних сил стримування на території України для протидії російській агресії.

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська здійснили масовану атаку безпілотниками на територію України. Із 60 запущених дронів, серед яких були "Шахеди" та БПЛА невстановленого типу, українські сили протиповітряної оборони збили 42 цілі. 

Головне