На Донеччині за добу окупанти вбили людину і двох поранили

На Донеччині за добу окупанти вбили людину і двох поранили

Російські окупанти у Донецькій області вбили цивільну людину, ще двох поранили. Про це повідомляє голова Донецької ОВА Вадим Філашкін.

"Загальна кількість жертв росіян на Донеччині подана без урахування Маріуполя та Волновахи", - додав Філашкін.

За минулу добу, 5 серпня, окупаційні війська рф продовжили терор мирного населення на Донеччині. У місті Торецьк внаслідок ворожих дій загинув один місцевий житель. Паралельно з цим, у селі Миколаївка було зафіксовано два випадки поранення цивільних осіб.

Місто Українськ армія рф атакувала з реактивної системи залпового вогню "Смерч" та артилерії – поранень зазнала цивільна особа. Також загарбники пошкодили 6 будинків, адмінбудівлю і нежитлове приміщення. 

Нагадаємо, російські війська завдали ракетного і дронового удару по Україні, силам протиповітряної оборони вдалося збити усі ворожі ракети і 15 ударних БПЛА. Про це повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

Як писали "Ми-Україна" раніше, вночі ворог атакував регіон за допомогою ракет та ударних дронів. ППО відпрацювала по ворожих цілях, влучань в об’єкти житлової та критичної інфраструктури немає, постраждалих також. Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Головне