На Донеччині Сили оборони за тиждень знищили три російських літаки Су-25 — Тарнавський

На Донеччині Сили оборони за тиждень знищили три російських літаки Су-25 — Тарнавський

Сили оборони на Таврійському напрямку збили російський штурмовик Су-25. Це вже третій такий літак, який знищили у Донецький області протягом останніх семи днів.
Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Олександр Тарнавський.

Він розповів, що протягом минулої доби, 15 жовтня, у зоні відповідальності "Таврії" росіяни завдали двох ракетних та 35 авіаційних ударів, здійснили 906 артобстрілів. Загалом відбулося 47 бойових зіткнень.

Водночас українські підрозділи ракетних військ та артилерії протягом доби виконали 1 321 вогневе завдання.

Тарнавський додав, що армія рф втратила 472 солдатів та склад боєприпасів. Також українські військові знищили 36 одиниць військової техніки, зокрема. 

Як писали "Ми-Україна" раніше, російські війська поновили спроби штурму на Лимано-Куп'янському напрямку, ворог суттєво активізував сили.

"Ситуація на Куп’янському та Лиманському напрямках останніми днями суттєво загострилась. Ворог хоче прорвати нашу оборону та знову захопити наші території. Але завдяки діям наших підрозділів ворогу виконати свої плани не вдасться", - написав він.

 

Головне

Міністерство енергетики України звернулося до Міжнародного агентства з атомної енергії з закликом пришвидшити розгортання місій МАГАТЕ на критичних для українських АЕС підстанціях.