На Донеччині російські обстріли вбили п’ять мирних жителів: наслідки

На Донеччині російські обстріли вбили п’ять мирних жителів: наслідки

Російські окупанти за добу здійснили 19 обстрілів населених пунктів Донеччини, внаслідок чого п’ять людей загинуло і 11 поранено. Пошкоджено житлові будинки та інфраструктуру.

Про це повідомив начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

У Покровському районі Донеччини, зокрема в Кураховому російські обстріли пошкодили багатоповерхівки, приватні будинки, промзону, а також підприємство і адмінбудівлю в Покровську. У Гірнику поранено чотири особи, пошкоджено будинки на чотирьох вулицях. В Мирнограді постраждали п’ять багатоповерхівок і дві адмінбудівлі. Гродівська ТГ зазнала руйнувань чотирьох будинків.

У Краматорському районі пошкоджено будинок у Лимані та ще один у Рідкодубі. В Катеринівці Іллінівської ТГ поранено дві людей, пошкоджено два об'єкти, а в Новій Полтавці поранена ще одна особа. У Костянтинівці загинули три людини і чотири отримали поранення, пошкоджено багатоповерхівку, адмінбудівлю, крамницю, аптеку, шість автівок і три лінії електропередач.

Бахмутський район також постраждав від обстрілів: у Торецькій ТГ загинуло дві людини, пошкоджено чотири будинки. У Сіверську пошкоджено один будинок, а в Часовоярській ТГ зазнали пошкоджень вісім приватних будинків і багатоповерхівка.

“Всього за добу росіяни 19 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 1601 людину, у тому числі 215 дітей”, - йдеться у повідомленні. 

Як писали “Ми-Україна” раніше, у Києві вранці, 8 вересня, стався вибух. Попередньо, загинули дві людини. На місце події вже вирушили рятувальники.

Головне