На Донеччині рятувальники ліквідували понад 15 пожеж, - ДСНС

На Донеччині рятувальники ліквідували понад 15 пожеж, - ДСНС

Рятувальники протягом 7 жовтня в Донеччині ліквідували 15 пожеж, зокрема одну, що виникла через обстріл, у селищі Билбасівка Краматорського району.

Про це повідомляє ДСНС Донеччини. 

О 14:00 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу на території занедбаної будівлі та на ділянці з сухою травою в селищі Билбасівка Краматорського району. На місце події виїхали вогнеборці з 8-ї державної пожежно-рятувальної частини. О 16:38 вогонь був ліквідований. Внаслідок пожежі знищено 100 квадратних метрів будівлі та охоплено територію площею три гектари.

Причини та деталі виникнення цієї пожежі наразі з'ясовуються спеціалістами.

У той же день, близько 12:05, рятувальники отримали інформацію про загоряння, яке сталося на відкритій території в селищі Бурлацьке Волноваського району. Пожежники з 81-ї державної пожежно-рятувальної частини змогли ліквідувати загоряння на площі чотири гектари сухої трави менш ніж за дві години.

Крім того, у Мирнограді було ліквідовано пожежу в колишньому магазині, що зайняла площу 140 квадратних метрів. Обставини та причина цього загоряння також встановлюються.

Протягом дня рятувальні служби усунули 10 загорянь на відкритих територіях, внаслідок чого погоріла суха трава, очерет і сміття на загальній площі близько шести гектарів.

Як писали “Ми-Україна” раніше, у Криворізькому районі знайшли мертвим Дмитра Шевчика, який раніше балотувався на посаду мера Кривого Рогу.

Головне