На Донеччині під обстріл потрапило евакуаційне авто: загинув поліцейський

На Донеччині під обстріл потрапило евакуаційне авто: загинув поліцейський

Російські війська запустили дрон по автомобілю поліції на Донеччині. У результаті загинув 38-річний поліцейський.

Про це повідомив голова Національної поліції України Іван Вигівський у Facebook 13 липня.

"Кожного дня агресор «полює» на поліцейських, які є міцною ланкою Сил безпеки і оборони країни, допомагають людям, рятують та захищають, на жаль, часто ціною власного життя. Сьогодні поліцейська сімʼя зазнала непоправної втрати — під час виконання службових обовʼязків загинув ще один працівник", – йдеться у дописі.

Внаслідок удару російського дрона в службовий автомобіль смертельні травми отримав 38-річний капітан поліції Дмитро Петренко, офіцер громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Покровського районного управління, який працював на своїй території.

Чоловік розпочав службу ще у 2006 році. Він був відданий своїй справі, добрий та щирий. За словами Вигівського, допомагав людям до останнього дня. У Дмитра залишилися дружина, донька, син та батьки.

Нагадаємо, російські окупанти завдали ударів по мирних містах та селах Донецької області. Внаслідок обстрілів загинули шість людей, 22 отримали поранення, серед них одна дитина. Окупанти завдали ударів по м. Торецьк, с. Новомиколаївка Черкаської ОТГ та м. Часів Яр, поранивши 3 чоловіків віком 37, 47 та 60 років. Російські військові обстріляли м. Лиман, травмувавши сім цивільних віком від 24 до 75 років. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, ДПСУ тимчасово заборонила всім туристам підйом на Піп Іван та ще низку маршрутів.

Головне