На Донеччині через удари армії рф за добу - двоє загиблих та троє поранених

На Донеччині через удари армії рф за добу - двоє загиблих та троє поранених

Російські окупанти здійснили обстріли на Донеччині, застосовуючи авіабомби, артилерію та безпілотники. Внаслідок атак загинуло двоє мирних жителів, ще троє отримали поранення. Про це повідомляє поліція Донеччини.

Під ударом опинилися шість населених пунктів: Добропілля, Костянтинівка, Покровськ, Шевченко, Дачне та Лисівка. Загалом зафіксовано 2 637 влучань по лінії фронту та житловому сектору. Пошкоджено 41 цивільний об'єкт, серед яких 18 житлових будинків.

Найбільш руйнівних наслідків зазнало селище Шевченко, де внаслідок скидання 250-кілограмової авіабомби загинула одна людина і двоє отримали поранення. У селі Лисівка від артилерійського обстрілу також загинув мирний житель.

Костянтинівка потрапила під удар п'яти авіабомб та артилерії, що призвело до поранення однієї особи та значних руйнувань інфраструктури. У Покровську зафіксовано пошкодження житлових будинків та громадських об'єктів після атаки трьома авіабомбами та дроном.

Добропілля також зазнало ударів трьома авіабомбами, що спричинило пошкодження приватних будинків та промислового об'єкту.

Нагадаємо, дев'ять жителів Сумщини постраждали через російські обстріли минулої доби. Про це повідомили у Національній поліції України.

Як писали "Ми-Україна" раніше, пожежа у лісовому масиві спалахнула через атаку росіян у ніч проти 30 вересня на Харківщині. Про це повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Головне