На Донеччині через обстріли рф загинули двоє мирних жителів

На Донеччині через обстріли рф загинули двоє мирних жителів

У Донецькій області у місті Гірник внаслідок російських обстрілів загинули двоє людей. Російські атаки завдали серйозних пошкоджень житловим будинкам у кількох районах області.

Про це повідомляє начальник Донецької обласної військової адміністрації Вадим Філашкін. 

Серед постраждалих регіонів також Добропілля, де поранено одну людину, пошкоджено 11 житлових будинків, два промислові підприємства, адміністративну будівлю та соціальний об'єкт. У Кураховому росіяни обстріляли приватний сектор, а в Криворізькій громаді – два підприємства.

Крім того, пошкодження отримали об'єкти у Мирнограді, Костянтинівці, Часовому Яру та Торецьку. У Торському Лиманської громади зруйновано житловий будинок, а в Костянтинівці постраждали два інфраструктурні об'єкти. В Часовоярській громаді зруйновані 13 приватних будинків, багатоповерхівка та промисловий об'єкт, а Торецька громада зазнала чотирьох авіаударів керованими бомбами.

За останню добу війська рф 14 разів обстріляли населені пункти області. Із зони бойових дій евакуйовано 1 733 людини, серед яких 154 дитини. Евакуація триває через погіршення безпекової ситуації в регіоні.

Як писав “Ми-Україна” раніше, рф здійснила артилерійський обстріл лікарні в Семенівці на Чернігівщині у ніч проти 11 вересня.

Головне