На Донеччині через обстріли було зупинено роботу блоку ТЕС

На Донеччині через обстріли було зупинено роботу блоку ТЕС

В Донецькій області через ворожий обстріл було аварійно відключено один з блоків ТЕС, в результаті поранення отримали пʼять людей. Про це в Telegram-каналі повідомляє Міністерство енергетики.

Відомо, що пошкоджено лінію потужністю 330 кВ НЕК "Укренерго".

В Міненерго розповіли, що внаслідок масованого обстрілу поранено пʼять працівників станції. Всіх їх госпіталізували до медичного закладу. 

"Обстрілом пошкоджено обладнання електромереж та самої станції. Один з блоків ТЕС аварійно відключено персоналом. Знеструмлювалися побутові споживачі", - йдеться в повідомленні.

Варто зауважити, що на Дніпропетровщині через значні пошкодження проводу відключилась повітряна лінія 330 кВ НЕК "Укренерго".

Нагадаємо, що через несприятливі погодні умови, які цього місяця спостерігаються на окупованих росією територіях Донеччини та Луганщини, а також у Ростовській області рф, без електропостачання вже щонайменше вісім днів поспіль залишаються майже 260 000 абонентів

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, в енергосистемі України зафіксовано невеликий дефіцит електроенергії. Втіи, це не впливає на жодну з областей.

Головне