На Дніпропетровщині українські захисники збили три "Шахеди" окупантів

На Дніпропетровщині українські захисники збили три

Сили повітряного командування "Схід" в неділю, 11 червня, збили три "Шахеди", які росіяни спрямували на Дніпропетровську область. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

"Цієї ночі оборонці з ПвК "Схід" влучно поцілили по ворожим безпілотникам. Мінуснули одразу три "Шахеди", спрямовані окупантами на Дніпропетровщину", - зазначив він.

Лисак додав, що російські загарбники обстріляли з важкої артилерії Марганецьку громаду, що на Нікопольщині, в результаті ніхто із цивільних жителів не постраждав.

Крім того, українські захисники знищили шість іранських безпілотників “Shahed-136/131”. Ними було атаковано прифронтові зони у Харківській та Сумській областях. 

“Окупанти продовжують атакувати Україну ударними безпілотниками іранського виробництва “Shahed-136/131”, - повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

Нагадаємо, що російські окупанти періодично завищують втрати Збройних сил України на тому чи іншому напрямку. Такі “вкиди” ворога є елементом інформаційної війни.

Як повідомляли “Ми-Україна”, ЗСУ ліквідували ще 980 російських окупантів, 17 танків та 24 броньованих машини. 

Головне