На Дніпропетровщині жінка видурила півмільйона гривень у вдови військового

На Дніпропетровщині жінка видурила півмільйона гривень у вдови військового

Поліція та прокуратура викрили 29-річну жінку, яка ошукала майже на півмільйона гривень вдову військового, видаючи себе за пораненого побратима.

Про це повідомили в Дніпропетровській обласній прокуратурі та Нацполіції. 

Аферистка використовувала соцмережі, створюючи фейковий образ побратима та вигадуючи історії про термінове лікування.

Жінка отримала гроші, використовуючи довірливість вдови, яка вважала, що надає фінансову допомогу пораненому військовому. Загалом вкрадено практично всі заощадження загиблого чоловіка.

СБУ вже оголосила підозру аферистці.

Під час розслідування також виявилося, що підозрювана шляхом обману заволоділа мобільним телефоном жінки. Вона пояснила, що її телефон знаходиться на ремонті і попросила знайому позичити їй свій гаджет на тимчасове використання. Після трьох місяців потерпіла виявила, що знайома продала її телефон.

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала засновника одного з найбільших агрохолдингів в Україні в Києві за фінансування збройної агресії росії.

Фігуранта затримали в квартирі його сина, де він переховувався та готувався до втечі в рф. За даними слідства, підконтрольна фігурі продовольча компанія розташована на тимчасово окупованому лівобережжі Херсонщини та працює на користь росії.

Як інфорував "Ми-Україна" раніше, комітет ВР з нацбезпеки вирішив відкликати Безуглу з посади заступниці голови.

Головне