На Дніпропетровщині внаслідок ракетного удару є загиблий

На Дніпропетровщині внаслідок ракетного удару є загиблий

Російське окупаційне військо вранці 26 серпня масовано гатило по Дніпропетровській області, ключовими цілями стали Дніпровський та Криворізький райони. 

Голова місцевої ОВА Сергій Лисак повідомив про одну загиблу особу внаслідок російських ударів попри роботу сила протиповітряної оборони.

"Попередньо, є один загиблий, 69-річний чоловік. Сталося кілька займань. Зокрема, пожежа у дачному будинку", - зазначив він. 

Ця атака на Дніпро та область є частиною масованого удару, який рф завдала по території України вранці 26 серпня. Про одного загиблого також відомо в Луцьку, є поранені внаслідок "прильоту" на Полтавщині. 

На тлі масованої атаки росіян на енергетичну інфраструктуру України "Укренерго" розпорядилося ввести екстрені відключення світла на тлі. Під час таких відключень графіки, які можуть бути спрогнозовані заздалегідь, - не діють.

Нагадаємо, Польща привела свої Військово-повітряні сили у стан підвищеної готовності у відповідь на масштабну ракетно-дронову атаку рф по території України вранці 26 серпня. Оперативне командування ЗС країни повідомило про підняття в повітря польської та союзницької авіації в південно-східній частині країни через загрозу. 

Як писав "Ми-Україна" раніше, після тижневої відсутності російського флоту в Чорному морі противник 26 серпня вивів в акваторію на бойове чергування одразу декілька суден з високоточним озброєнням на борту. 

Головне