На Дніпропетровщині після падіння уламків "шахеда" спалахнуло підприємство

На Дніпропетровщині після падіння уламків

Уламки збитого Силами оборони російського дрона вночі впали на територію підприємства на Дніпропетровщині та спричинили там пожежу. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

За його даними, минулої ночі над регіоном було знищено три російських ударних дрони.

"Вночі оборонці неба знищили над областю 3 безпілотники. Шахедів збили у Дніпровському районі. Уламки впали на територію підприємства. Виникла пожежа, яку рятувальники загасили. Пошкоджена будівля. Ніхто не постраждав", - зазначив голова ОВА.

Разом з тим він повідомив, що окупанти продовжують гатити по Нікополю.

"Не припиняються атаки на Нікопольщину. Ввечері окупанти знову відкрили вогонь з артилерії по райцентру. Там також - без загиблих та постраждалих", - заявив Сергій Лисак.

Нагадаємо, у ніч проти 22 січня сили ППО збили всі вісім запущених "шахедів". Дрони було знищено в межах Миколаївської, Херсонської, Дніпропетровської та Кіровоградської областей.

Як повідомляли "Ми-Україна", у неділю, 21 січня, російські окупаційні війська обстріляли міста Курахове та Красногорівку, на Донеччині. Внаслідок ворожого удару дві людини загинуло, а ще двоє було поранено.

Головне