На Дніпропетровщині під час служби загинув старший сапер Володимир Костюк

На Дніпропетровщині під час служби загинув старший сапер Володимир Костюк

Старший сапер аварійно-рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС у Дніпропетровській області Костюк Володимир Леонідович помер у лікарні після отриманих поранень під час розмінування.

Про це повідомляє ДСНС України. 

Володимир Костюк, головний майстер-сержант служби цивільного захисту, отримав важкі поранення 10 вересня під час виконання робіт з розмінування та боровся за своє життя до останнього. 

Він почав свою службу в 1998 році і завжди відзначався відданістю справі, надійністю та мужністю. Його внесок у справу рятування життів завжди залишиться в пам’яті колег. 

“Від багатотисячного колективу рятувальників Дніпропетровщини висловлюємо глибокі співчуття родині та близьким з приводу тяжкої втрати. Царство Небесне та світла пам‘ять!”, - йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, у результаті авіаційного удару російських терористів по Сумщині загинув начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліції полковник Ігор Поладич, який виконував свої обов’язки під час атаки.

Як писали “Ми-Україна” раніше, через подвійний ракетний удар по клінічній лікарні св. Пантелеймона в Сумах загинула медсестра приймального відділення Тетяна Тіхонова.

Головне