На Дніпропетровщині ліквідовано пожежу, що виникла на об'єкті критичної інфраструктури

На Дніпропетровщині ліквідовано пожежу, що виникла на об'єкті критичної інфраструктури

На Дніпропетровщині успішно загасили пожежу, що виникла на об'єкті критичної інфраструктури через падіння уламків ворожих безпілотників.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Як відомо, в ніч на 12 квітня військові підрозділи ПВК "Схід" ліквідували чотири "шахеда" в Криворізькому районі. Уламки впали на територію об'єкта критичної інфраструктури, спричинивши пожежу. Пожежники швидко приборкали полум'я.

Крім того, за його словами, агресор атакував Нікопольщину за допомогою FPV-дронів. У Мирівській громаді були зафіксовані два випадки вразливості до БПЛА. Зазнані шкоди обмежилися двома пошкодженими приватними будинками.

На щастя, жертв чи постраждалих немає.

Нагадаємо, російське окупаційне військо у ніч з 11 на 12 квітня здійснило черговий повітряний нападу на мирні українські міста, застосувавши проти них ударні дрони та одну одиницю ракетного озброєння. 

Військовослужбовці рф скерували по Україні 17 безпілотників-камікадзе та одну керовану авіаракету Х-59. Сили ППО збили 16 ударних БпЛА.

Як інформував "Ми-Україна" раніше, нестача систем протиповітряної оборони спричинила активізацію російських ударів авіабомбами у прифронтових районах, що може стати вирішальним фактором у захопленні міста Часів Яр у Донецькій області.

Головне