На Чернігівщині працівник "Укрзалізниці" готував ракетний удар по залізничній лінії — СБУ

На Чернігівщині працівник

Служба безпеки України затримала агента рф, він був працівником "Укрзалізниці", який, за їхніми даними, готував ракетний удар по залізничній лінії. Про це повідомила пресслужба СБУ.

"Контррозвідка Служби безпеки зірвала спробу рф завдати вогневого ураження по стратегічних об’єктах Укрзалізниці на Чернігівщині. У результаті спецоперації в обласному центрі затримано російського агента, який готував ракетний удар по залізничній лінії, що сполучає північні та східні регіони України", - йдеться в повідомленні.

Він повинен був перевірити розвідувальні дані рф можливого використання залізничної лінії для переміщення техніки українських Збройних Сил. Працівник Укрзалізниці приховано відслідковував рух ешелонів та фіксував напрямки їхніх маршрутів, а також локації зупинок.

У ході обшуку помешкання чоловіка було виявлено мобільний телефон та планшет, які він використовував для зв’язку з окупантами.

Нагадаємо, у Харкові затримали працівницю дитсадка за підозрою у коригуванні російських ракетних ударів по місту. Про це повідомила Служба безпеки України.

Жінка отримувала від окупантів геолокації потенційних цілей, а потім проводила там дорозвідку. Вона приховано спостерігала за ним, щоб встановити там орієнтовну кількість особового складу та військової техніки.

Як писали "Ми-Україна" раніше, у російському Єкатеринбурзі загорівся один з найбільших машинобудівних заводів країни "Уралмаш". Про це повідомляють російські ЗМІ.

Горить покрівля одного з цехів. Попередньо, площа пожежі - близько 800 квадратних метрів.

Головне