На Буковині цивільний напав на працівника ТЦК з газовим балончиком

На Буковині цивільний напав на працівника ТЦК з газовим балончиком

У селі Черепківці Чернівецької області військовозобов'язаний атакував представника ТЦК та СП і скористався газовим балончиком.

Про це повідомили у Чернівецькому ТЦК.

Інцидент трапився 31 травня. Відомо, що під час проведення заходів з оповіщення військовозобов'язаних, працівники ТЦК постраждали від нападу цивільного громадянина, який застосував газовий балончик. Нападник чинив опір, але був затриманий ще до приїзду представників поліції.

Внаслідок нападу військовослужбовець отримав хімічні опіки очей та дихальних шляхів і був госпіталізований. Варто зауважити, що постраждалий військовий був переведений до ТЦК та СП після отримання серйозної травми під час служби в бойовій бригаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роботодавці контролюватимуть візити своїх працівників до ТЦК: як це буде відбуватися

"Нагадуємо, що посадові особи ТЦК та СП, які беруть участь або організовують оповіщення військовозобов’язаних діють відповідно до чинного законодавства. Відтак образи, опір або перешкоджання їхній діяльності матимуть наслідки, а порушники нестимуть адміністративну чи кримінальну відповідальність", - йдеться у дописі.

Варто додати, що завдяки зусиллям органів прокуратури 775 засуджених вже отримали можливість поповнити лави Збройних Сил України.

Як повідомляв "Ми-Україна" раніше, у Харкові з-під завалів п’ятиповерхівки дістали тіло шостого загиблого.

Головне