На Буковині колаборанта судитимуть за участь у псевдореферендумі на Херсонщині

На Буковині колаборанта судитимуть за участь у псевдореферендумі на Херсонщині

У Чернівецькій області засудили мешканця Скадовського району, його звинувачують в участі у псевдореферендумі на Херсонщині. Про це повідомили у Чернівецькій обласній прокуратурі. 

Проросійськи налаштований житель Скадовського району погодився взяти участь у роботі виборчої комісії, створеної окупаційною владою для проведення незаконного референдуму.

"З 23 по 27 вересня 2022 року чоловік, здійснював прийом виборців, видавав бюлетені для голосування у так званій "дільничній виборчій комісії", яка розташовувалась у Херсонському обласному академічному музично - драматичному театрі імені Миколи Куліша. Крім того, він був включений до складу виїзних виборчих комісій міста Херсон", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, українські порти мають величезне значення для росії, оскільки 95% усієї глобальної світової торгівлі відбувається морем. Про це повідомив голова держкомпанії Адміністрації морських портів України Дмитро Баринов.

Як писали "Ми-Україна" раніше, польські фермери припинили блокування руху вантажних транспортних засобів перед пунктом пропуску "Гребенне – Рава-Руська". Про це повідомила пресслужба ДПСУ.  

Головне