На Білоцерківщині жінка підпалила себе перед будівлею суду

На Білоцерківщині жінка підпалила себе перед будівлею суду

На Київщині жінка здійснила акт самопідпалу біля приміщення суду. Інцидент стався ввечері 18 липня у Білоцерківському районі. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції Київської області.

За даними правоохоронців, близько 16:00 18 липня працівники судової охорони помітили біля приміщення суду жінку, що обливала себе займистою речовиною. 

Відомо, що жінка отримала близько 70% опіків тіла.

"Охоронці намагалися зупинити її, але жінка підпалила себе. Один із працівників вогнегасником одразу почав гасити полум’я. На місце події одразу ж викликали швидку медичну допомогу. По приїзду медиків жінка була у свідомості, але отримала близько 70% опіків тіла. Її терміново доставили до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Попередньо відомо, що постраждала з чоловіком вирішували питання у судовому порядку щодо прав на дитину. 

Співробітники поліції Київщини розпочали досудове розслідування за фактом доведення до самогубства (ч. 1 ст. 120 Кримінального кодексу України).

Як повідомляли "Ми-Україна", у Рівному затримали 22-річного місцевого жителя за підозрою у підпалі автівок українських військових. Як встановили правоохоронці, чоловік діяв на замовлення російських спецслужб, прагнучи заробити легкі гроші.

Головне