На Бахмутському напрямку дійсно є російські спецпризначенці, - Череватий

На Бахмутському напрямку дійсно є російські спецпризначенці, - Череватий

Заступник командувача Східного угруповання військ зі стратегічних комунікацій Сергій Череватий підтвердив наявність спецпризначенців рф на Бахмутському напрямку.

В ефірі марафону "Єдині новини" на телеканалі "Ми-Україна" він пояснив, що ворог намагається використовувати всі елементи оборони, перетягуючи свої кращі підрозділи у Бахмут.

"Є підрозділи повітряно-десантних військ, в тому числі їхня "еліта", є спецназівці, піхотинці, БАРС, підрозділи ПВК "Ветерани", а також підрозділи "Шторм-Z", - перелічив він.

За його словами, на вказаному напрямку українські сили оборони не припиняють тиснути на сили противника, а також вести штурмові дії. Лише за минулу добу на Бахмутському напрямку відбулося 26 боєзіткнень, 973 рази ворог бив по наших підрозділах з артилерії. Українські бійці ліквідували 116 окупантів та поранили ще 236. Обмінний фонд поповнився дев'ятьма російськими солдатами.

Нагадаємо, офіцер прес-служби 26 артилерійської бригади ім.Романа Дашкевича Олег Калашніков розповів про успіхи Сил оборони за Бахмутському напрямку - по правому березі Сіверського Дінця та біля Кліщіївки. За його словами, армія рф постійно намагається контратакували, аби зупинити просування українських Збройних Сил але навіть перекидання туди "еліти" їй не допомагає.

Як писав "Ми-Україна" раніше, президент Болгарії Румен Радев заявив, що Україна нібито наполягає на війні, а Європа платить за все. Болгарський лідер від початку російського повномасштабного вторгнення відстоює позиції, близькі до позицій Кремля. Посадовець часто використовує слово “конфлікт” замість “війна” та заявляє, що виступає проти надання зброї Києву та санкцій проти рф.

Головне