На аукціон виставлять реквізити з "Гри престолів": Залізний трон на понад 2000 реквізитів

На аукціон виставлять реквізити з

Частину реквізиту й костюмів, які використовували на зйомках восьмисезонного серіалу "Гра престолів" від стримінгової платформи HBO, продаватимуть на аукціоні. Про це повідомляє Euronews.

На аукціон виставлять:

  • розплавлену версію Залізного трону,
  • повний обладунок і меч Джеймі Ланністера,
  • шкіряний плащ Дейнеріс Таргарієн,
  • меч "Довгий Кіготь" Джона Сноу,
  • значок, який носить Тиріон Ланністер,
  • протези зубів, які використовували "Білі блукачі".

Загалом на аукціоні буде 900 лотів з понад 2 000 реквізитів. Початкові ціни коливатимуться від 500 до 20 000 доларів. Торги відбудуться 10—12 жовтня.

На аукціоні також продаватимуть плащі та шкіряні костюми Дейєнеріс Таргарієн, меч Довгопазур Джона Сноу, брошку правиці королеви, яку носив Тіріон Ланністер.

"Гра престолів" — серіал від стримінгової платформи HBO, він складається з 8 сезонів. Серіал створили за мотивами циклу романів «Пісня льоду й полум'я» американського письменника Джорджа Р. Р. Мартіна.

Нагадаємо, човен з мігрантами з Лівії зазнав аварії біля узбережжя італійського острова Лампедуза, після якої 21 особа залишається зниклою безвісти, пише Reuters.

Як писали "Ми-Україна" раніше, українські спортсмени здобули золото та срібло на Паралімпіаді в Парижі, плавці Ярослав Денисенко та Максим Веракса фінішували на першому та другому місцях відповідно. Про це йдеться на сайті змагань.

 

 

Головне