На Алтаї палає “дача Путіна” (фото)

На Алтаї палає “дача Путіна” (фото)

Пожежа охопила одну із будівель резиденції санаторно-курортного комплексу "Алтайське подвір'я", де у 2015 році російський терорист Володимир Путін приймав італійського прем'єр-міністра Сільвіо Берлусконі.

Про це повідомляють росЗМІ.

Резиденція відома як місце відпочинку високопосадовців. Територія закрита, вхід можливий лише за перепустками. За чутками, тут може бути розташований один з бункерів кремлівського диктатора.

Згідно з даними ЗМІ, перші відомості про секретне будівництво в Онгудайському районі Республіки Алтай з'явилися у 2010 році, і на цей проект було витрачено до 3 мільярдів рублів. 

Офіційно резиденція Путіна вказана як санаторно-курортний комплекс "Алтайське подвір'я", що належить "Газпрому". Однак, відпочивати там не можна. У 2011 році охорона відмовила журналістам у доступі на територію, заявивши, що цей об'єкт призначений для відпочинку вищих посадовців держави. За деякими чутками, комплекс включає спеціальне господарство з огородженими лісовими ділянками та фермою для розведення маралів.

Нагадаємо, російський диктатор не збирається зупинятися у війні проти України. Він лише хоче тимчасово припинити бойові дії, щоб відновити сили. Про це розповів голова Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко в ефірі "Ми-Україна". 

Як повідомляли "Ми-Україна" раніше, Сили оборони України вночі, 30 травня, завдали удару ракетами ATACMS по Керченській поромній переправі, яка активно використовувалася окупантами для забезпечення свого угруповання військ у тимчасово окупованому Криму.

Головне