На 43-му році життя помер ексгравець Дніпра та збірної України з футболу Богдан Шершун

На 43-му році життя помер ексгравець Дніпра та збірної України з футболу Богдан Шершун

Відомий футболіст, колишній гравець національної збірної України Богдан Шершун пішов з життя. Йому було 42 роки. Про це повідомили у пресслужбі футбольного клубу "Динамо Київ".

"Сумна звістка сколихнула сьогодні футбольний світ. На 43-му році життя помер відомий футболіст, колишній гравець національної збірної України Богдан Шершун", - йдеться у повідомленні.

У футбол Шершун прийшов з Дніпра. Свого часу він був гравцем таких футбольних клубів як "Дніпро", "Арсенал", "Кривбас", "Волинь". Після завершення футбольної кар’єри Богдан працював експертом на телебаченні.

"Футбольний клуб "Динамо" висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Богдана Шершуна. Ми щиро сумуємо разом із вами, - зазначили у ФК.

Довідка. Богдан Шершун народився у Хмельницькому. Професійні виступи у футболі розпочав наприкінці 90-х років. У 2001 році спортсмен дебютував у єврокубках. Згодом українець перейшов до московського ЦСКА, за яке грав до 2005 року. Після цього Шершун повернувся в "Дніпро". 

У 2009 року футболіста на правах оренди віддали у київський "Арсенал". 

У 2014 Шершуну знову пропонували грати за один з російських клубів, однак через конфлікт між Україною та росією він відмовився. 

Як повідомляли "Ми-Україна", у віці 72 років із життя пішов правнук Івана Франка Юрій Юрачківський.

Головне