На 24 хвилині матч Game4Ukraine призупинили, щоб вшанувати Україну та українців

На 24 хвилині матч Game4Ukraine призупинили, щоб вшанувати Україну та українців

У Лондоні, на стадіоні “Стемфорд Брідж”, проходить благодійний матч Game4Ukraine, який призупинили на 24-й хвилині щоб віддати данину повагу всім, хто бореться за свободу України. Про це повідомляє Telegram-канал "Ми-Україна".

Заповнений стадіон та всі учасники матчу влаштували овації. Оплески були присвячені всім, хто веде боротьбу за наше майбутнє. Усім, хто не схиляється і кожного дня продовжує робити свою справу. Усім, кого не змусять мовчати повітряні тривоги, дрони й ракети. 

Відомо, що перший гол забила команда українського футболіста Олександра Зінченка.

“Марк Ноубл замкнув простріл від Жилберту Сілви з флангу. Петер Чех в цій ситуації врятувати від голу не міг”, - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що другий гол забив колишній нідерландський футболіст та тренер Кларенс Клайд Зеєдорф. Наразі рахунок став 1:1.

Нагадаємо, що відомі українські футболісти, амбасадори платформи UNITED24 Андрій Шевченко та Олександр Зінченко показали футболки, у яких гратимуть команди на благодійному матчі на підтримку України Game4Ukraine. 

Як повідомляли “Ми-Україна”, український футболіст “Арсенала” Олександр Зінченко заявив, що Україні дуже потрібні винищувачі F-16, щоб повернути захоплені росією території.

Головне