Минулої доби окупанти обстріляли п'ять районів Харківщини

Минулої доби окупанти обстріляли п'ять районів Харківщини

Минулої доби окурпанти обстріляли п'ять районів Харківщини. Про це повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Ворог обстрілював Харківський, Богодухівський, Чугуївський, Куп'янський та Ізюмський райони.

Внаслідок обстрілів Вовчанська Чугуївського району госпіталізували у важкому стані 65- річного чоловіка. У місті пошкоджено житловий будинок, господарчі споруди, сталася лісова пожежа.

У смт Вільча, селі Лиман та Синельникове Чугуївського району через ворожі обстріли пошкоджені приватні житлові будинки та господарчі споруди.

У Боровій Ізюмського району через обстріли сталася лісова пожежа. У Підлимані Ізюмського району пошкоджено посіви озимої пшениці.

Нагадаємо, по Херсонській області за минулу добу, 26 вересня, російські загарбники випустили понад пів тисячі снарядів. Таким чином вони здійснили близько 119 обстрілів регіону.

Таким чином російська армія поцілили  у житлові квартали низки міст та сел Херсонщини. Також обстрілювалися територія та будівлі навчальних закладів, заводів, пенітенціарна установа в Херсоні та медичний заклад у Бериславі.

Як писали “Ми-Україна” раніше, минулої доби рф завдала 10 ракетних та 77 авіаційних ударів, здійснило 44 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях українських військ, та цивільних об’єктах. Під артилерійським вогнем опинилися близько 100 населених пунктів.

Головне