"Ми-Україна" та INFINITAS підписали меморандум про співпрацю

На початку травня інформаційний телеканал "Ми – Україна" оголосив про партнерство з дистриб'юторською компанією INFINITAS. З осені минулого року канал долучився до виготовлення, а віднедавна – і до безпосередньої трансляції телемарафону "Єдині новини". Партнерство з INFINITAS покликане розбудовувати покриття каналу у тісній комунікації з провайдерами.

"Ми – Україна" має тимчасовий дозвіл на мовлення та включений до УМС (Універсальний медіасервіс), проте задля забезпечення максимально широкого покриття в оперативні строки канал заручився підтримкою професійного дистрибутора. INFINITAS допоможе з вирішенням технічних та правових питань, моніторингом якості сигналу та перебере на себе всю комунікацією з провайдерами. Для ретрансляторів каналу будуть доступні наземні SD та HD версії cигналу. За потребою оператора юридично зафіксувати відносини, укладатиметься відповідна угода, хоча така і не є обов’язковою для УМС.

"Infinitas - це команда професіоналів з багаторічним досвідом роботи у найбільших медіа-групах України. Наш канал молодий, але дуже амбітний, тому ми прагнемо працювати з найкращими й бути представленими максимально широкій аудиторії. Впевнений, що команда Infinitas допоможе нам у цьому. Вірю в успіх нашого партнерства" ,- коментує підписання меморандуму Юрій Сугак, генеральний продюсер телеканалу "Ми-Україна".

"Кожен з нас зараз – коліщатко, що працює на перемогу на своєму місці. Команда "Ми – Україна" посилила інформаційний фронт, долучившись до виготовлення і трансляції "Єдиних новин". А ми будемо раді допомогти донести їх якісний інформаційний продукт до максимально широкої аудиторії в найкоротші терміни. Наше партнерство передусім – про національні інтереси, інформаційну безпеку і майбутній розвиток. Маємо за честь стати пліч-о-пліч з командою Юрія Сугака на інформаційному фронті та допомогти розвивати продукт після перемоги", – коментує підписання меморандуму Олександр Довгань, директор INFINITAS.

Сьогодні Збройні сили дають нам можливість думати про завтра та формувати основу для нової – сильної і вільної – України. Наша команда – бійці інформаційного фронту. Бути осторонь під час війни росії проти України ми не маємо права. Кожен з нас – патріот. Ми хочемо відстоювати справедливість задля перемоги. Кожен з нас – українець. Ми об’єдналися і відтепер "Ми – Україна" – інформаційний телеканал для всієї країни і кожної родини.

Підключайте інформаційний канал "Ми – Україна" у своїх мережах з офіційним партнером – INFINITAS. Підтримаємо інформаційний фронт разом!

З технічних, юридичних та інших питань щодо ретрансляції телеканалу, будь ласка, звертайтесь до офіційного дистрибутора – INFINITAS

Головне