МВС розширило перелік країн, де українці можуть замовити міжнародну доставку посвідчення водія

МВС розширило перелік країн, де українці можуть замовити міжнародну доставку посвідчення водія

Послуга міжнародної доставки посвідчення водія вже доступна для українців у 17 країнах Європи. Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ.

У відомстві наголосили, що віднині цією послугою можна скористатися у ще п’яти країнах.

"Українці можуть замовити міжнародну доставку посвідчення водія вже у 17 країнах Європи. Сьогодні запускаємо цю послугу для наших громадян у Болгарії, Франції, Нідерландах, Туреччині та Австрії", - йдеться у повідомленні.

Також у МВС додали, що найбільше послугою користуються у Польщі.

"За майже 3 місяці від запровадження сервісу, отримали вже близько 3 тисяч заявок на виготовлення водійських документів. Найбільший попит у Польщі", - повідомили у відомстві.

Крім того у МВС нагадали, що замовити міжнародну доставку посвідчення водія можна всього у декілька кліків, і вже за 15 днів документ буде у замовника.

"Це одна з найпопулярніших сервісних послуг МВС за кордоном, тому ми постійно працюємо над розширенням списку країн, де вона буде доступною", - зазначили у відомстві.

Як повідомляли "Ми-Україна", правоохоронні органи запланували наростити кількість камер автоматичної фіксації порушень на дорогах України на "багато сотень".

Головне