МВС росії видалило Зеленського та Порошенка з бази розшуку

МВС росії видалило Зеленського та Порошенка з бази розшуку

Президента України Володимира Зеленського та п’ятого президента Петра Порошенка більше не можна знайти на сайті розшуку МВС росії. 

Про це пишуть росЗМІ.

Картки розшуку Зеленського та Порошенка додала до бази частина МВС рф в окупованій Донецькій області, але їх помітили лише в травні. Після виявлення карток МВС виступило з нехарактерним коментарем, вказавши, що це було лише технічне виконавство, а оголошення в розшук було здійснене російським Слідчим комітетом та його територіальними підрозділами. 

Незабаром після цього картки було видалено з сайту.

Раніше Міністерство внутрішніх справ росії оголосило у розшук президента України Володимира Зеленського та колишнього президента України Петра Порошенка за порушенням "статті Кримінального кодексу рф".  

Також МВС росії оголосило в розшук низку колишніх високопосадовців України. Серед них екс-міністр внутрішніх справ Арсен Аваков та колишній секретар РНБО Олексій Данілов.

Нагадаємо, центральне бюро розслідувань Індії затримало осіб, які шахрайським шляхом відправляли чоловіків на війну в Україну в складі російських військ. Злочинці обіцяли високі зарплати в росії, а потім змушували їх брати участь у бойових діях. 

Як повідомляли “Ми-Україна” раніше, президент України Володимир Зеленський висловив переконання, що російський диктатор Володимир Путін не має наміру зупиняти війну. Він залишається в інформаційному "акваріумі", створеному його спецслужбами.

Головне