МВС: Офіцеру ТЦК, який побив жінку на вулиці в Ужгороді, готують підозру

МВС: Офіцеру ТЦК, який побив жінку на вулиці в Ужгороді, готують підозру

Національною поліцією проводиться досудове розслідування за фактом побиття жінки співробітником ТЦКСП в Ужгороді. Про це повідомили в Міністерстві внутрішніх справ.

За даними відомства, нападником виявився 55-річний чоловік. Після інциденту його розшукали та доставили в поліцію.

"25 червня на спецлінію "102" надійшло повідомлення про те, що на одній із вулиць Ужгорода невідомий чоловік вчинив конфлікт з військовослужбовцем та його дружиною. Зловмисник наніс тілесні ушкодження жінці, після чого втік з місця події.

Співробітники поліції встановили, що нападником є 55-річний місцевий житель, працівник ТЦКСП. Його розшукали та доставили до районного управління поліції. Встановлено, що фігурант перебував у стані алкогольного сп’яніння", - йдеться в повідомленні.

В МВС наголосили, що поліція вже готує матеріали для повідомлення співробітнику ТЦКСП про підозру. 

"Відомості за фактом вчинення кримінального правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією ч. 1 ст. 125 ККУ. Наразі у справі проводяться необхідні слідчі дії. Також призначено проведення судово-медичної експертиз", - зазначили у Міністерстві.

Як повідомляли "Ми-Україна", в Ужгороді майор Закарпатського ТЦК у стані алкогольного сп’яніння на вулиці побив жінку в присутності її чоловіка-військового.

Головне