Музикант гурту "Slipknot" потрапив у лікарню з опіками рук і обличчя: що сталося

Музикант гурту

Американський музикант Сід Вілсон, учасник гуртів Slipknot і AMPT, отримав опіки обличчя та рук під час розпалювання багаття на своїй фермі.

Про це він повідомив у своєму Instagram.

Відомо, що 47-річний артист розповів, що перебуває в лікарні через серйозні опіки, які виникли після "вибуху" багаття. Він записав відеозвернення з лікарняного ліжка, у якому поділився своїм станом. 

"У мене на обличчі стався вибух. Зі мною все гаразд, я одужаю. Але я отримав серйозні опіки обличчя та рук", – сказав музикант.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений SID / Dj Starscream/Slipknot (@sidthe3rd)

Вілсону також зробили рентген грудної клітини, щоб переконатися, що він не вдихнув полум'я. Лікарі діагностували в нього опіки другого ступеня рук, шиї та обличчя.

Він також показав свої обпалені брови, вуса, рот і руки, які вкриті пухирями. Незважаючи на це, він планує виступити з гуртом Slipknot на фестивалі Rocklahoma в Оклахомі наступних вихідних.

"Зі мною все буде добре. Мене не хвилює, що для цього буде потрібно, але я зустрінуся з вами під час туру", – запевнив Вілсон.

Музикант повідомив, що його переведуть до спеціалізованої лікарні, де йому нададуть необхідну допомогу. 

У заяві Slipknot зазначено, що Вілсон одужує разом із сім'єю і планує приєднатися до гурту в Оклахомі.

Дружина артиста повідомила більше деталей про інцидент. За її словами, її чоловік хотів підпалити органічне сміття на подвір'ї, але не врахував небезпеку природних газів.

"Він буквально підпалив сам себе і підірвав все навколо", - написала Келлі Осборн.

Як писав "Ми-Україна" раніше, помер відомий шведський тренер Свен-Йоран Еріксон.

Головне