Може розмістити не менше 3 000 осіб: у Києві відкрили один з найбільших "Пунктів Незламності"

Може розмістити не менше 3 000 осіб: у Києві відкрили один з найбільших

У Києві відкрили один з найбільших "Пунктів Незламності". Розташований він на базі Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного у Деснянському районі.

Новий "Пункт Незламності" надзвичайно комфортний та функціональний. Адже розміститися на його території, яка має загальну площу понад 3 000 м2, можуть щонайменше 3 000 осіб. Також тут встановлено зону відпочинку на 100 ліжок. Усі спальні місця – зручні ортопедичні ліжка з ламелями, якісними матрацами та приліжковими тумбами, тож всі охочі тут можуть повноцінно відпочити.

"Останні місяці кияни не втомлюються дякувати нашому ППО за надійно закрите небо над столицею. А енергетики та ремонтні бригади вже дозволяють Києву жити практично без відключень електроенергії. Але наші успіхи не повинні нікого розслабляти у прагненні максимально убезпечити містян від усіх можливих негативних сценаріїв. Тому Київська міська військова адміністрація разом із керівництвом районів столиці постійно працює над системним нарощуванням та вдосконаленням системи "Пунктів Незламності". Цей унікальний на даний момент об’єкт – один з найкращих результатів наших спільних зусиль!" -  зазначив начальник КМВА Сергій Попко під час візиту до "Пункту Незламності" на базі Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного. 

Також на території об’єкту передбачені і спортивні розваги. Тут є теніс, різноманітні тренажери, комп’ютерні ігри. 

За необхідності у "Пункті Незламності" можна приготувати не лише каву та чай, а і гарячу їжу. На вході до Пункту обладнано десяток вуличних пічок з достатніми запасами дров.  

Крім того "Пункт Незламності" обладнаний місцями для відпочинку та зарядки гаджетів (70 точок), супутниковим інтернетом, дитячою зоною розваг, зоною матері та дитини із засобами гігієни, телебаченням, кількома туалетами, генераторами, тепловими пушками, міні-бібліотекою, територією для вигулу тварин, пунктом охорони. За необхідності можна звернутися до фахівців за медичною та психологічою допомогою.

"Пункт Незламності" на базі Олімпійського коледжу імені Івана Піддубного можна відвідати кожного дня з 12:30 до 20:00. У разі блекауту об'єкт буде приймати киян цілодобово.

Як повідомляли "Ми-Україна", у Києві створили перший “Пункт Незламності”, в якому передбачено понад 1000 місць

Головне